HOME » DIENSTEN

Diensten

Consultancy

Op gebied van veiligheid en beveiliging kunnen wij zowel reguliere ondernemers, evenementen organisatoren, beveiligingsbedrijven als particulieren adviseren. Wij streven naar een effectieve verbetering van zowel de objectieve als de subjectieve veiligheid.

Jeugdoverlast

Een preventieve en repressieve aanpak van jeugdoverlast in uw wijk, buurt of omgeving is één van de dingen waarmee wij zouden kunnen ondersteunen. Dit gebeurt veelal in samenwerking met gemeenten, ondernemers en buurtbewoners. Ook hierbij zouden particuliere beveiligingsbedrijven een rol kunnen spelen.

Evenementen

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken op gebied van veiligheid, zowel bij de aanvraag van de vergunning als bij de daadwerkelijke uitvoering van het evenement. Wij bieden ondersteuning voor het complete proces. 

 

Particuliere Beveiliging

Als bedrijf hebben wij zelf geen N.D. nummer van justitie en voeren daarom niet zelfstandig beveiligingswerkzaamheden uit. Wij schakelen met vertrouwde beveiligingsbedrijven die de daadwerkelijke beveiliging op zich kunnen nemen. De kracht zit hem juist in het samenwerken met die bedrijven om zo maatwerk te kunnen leveren. Het juiste bedrijf voor uw organisatie of situatie. 

 

Voor beveiligingsbedrijven:

Wel is Auxiliary beschikbaar voor ondersteuning bij het professionaliseren van uw bedrijf, of bij evenementen of objecten, in de vorm van:

- Projectmanagement;

- Ontwikkelen beveiligingsplannen;

- Ontwikkelen procedures/protocollen;

- Operationele coördinatie;

- Professionalisatie 

- Levering van een centralist.

 

Voor de levering van daadwerkelijke beveiligers aan andere bedrijven kan er ook geschakeld worden met professionele partners om zo beveiligers te kunnen leveren bij ondercapaciteit.

 

Bike Training

Het is zichtbaar dat in de particuliere beveiligingssector het gebied waarin beveiligers surveilleren steeds groter wordt. Zowel op evenementen als in de openbare veiligheid zijn particuliere beveiligers steeds meer zichtbaar. Vaak wordt er hierbij gekozen om deze beveiligers te laten fietsen, om zo sneller bij een incident ter plaatse te kunnen zijn. Wat echter het verschil maakt tussen een 'biker'​ en een 'beveiliger op een fiets'​, is de juiste training. Deze training kan Auxiliary in de vorm van een eendaagse cursus aanbieden.